- 25 000 – 28 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Trainee program
- Vhodné také pro absolventy
Plánování kuchyně je tvůrčí proces. Dílo, které nevznikne hned, ale dáš si na něm záležet. O to víc Tě konečný výsledek potěší. Každá kuchyně i zákazník je originál. Pojď do Möbelixu tvořit a prodávat kuchyně na zakázku.
CO BUDEŠ DĚLAT?
Navrhovat a prodávat kuchyně se vším, co k nim patří
Plánovat budeš v grafickém programu CARAT
Vytvářet 3D vizualizace
Společně se zákazníkem budeš hledat ideální technické a kreativní řešení jeho vysněné kuchyně
Design a technické pozadí jdou totiž ruku v ruce
Pro plánování využiješ Tvé znalosti ergonomie obytného prostoru
POŽADAVKY
JAK SI TĚ PŘEDSTAVUJEME?
Máš vkus a cit pro detail
Nechybí Ti prostorová představivost
Vyhledáváš kontakt s lidmi a dělá Ti radost zákazníky oslovit.
Oplýváš empatií a trpělivostí – se zákazníkem je třeba se sladit a být připravený na to, že Tvůj a zákazníkův vkus se může dost lišit.
Jsi zodpovědný/á – zakázku budeš zastřešovat od plánování až po realizaci.
Do začátku Ti bude stačit běžná uživatelská znalost práce s PC, vše odborné
Tě naučíme.
Nevadí Ti, že o víkendu si vyděláš nejvíc
NABÍZÍME
CO MŮŽEŠ OČEKÁVAT TY OD NÁS?
Kreativní a rozmanitou práci
První dva měsíce ti budeme provizi z prodeje garantovat, poté bude výdělek přímo úměrný Tvé šikovnosti
Směny si naplánuješ po dohodě s Tvým vedoucím a kolegy
Na úvod Tě čeká kvalitní zaškolení v rámci kuchyňské akademie
Díky produktovým školením přímo u dodavatelů se budeš neustále profesně zdokonalovat.
Mezi kolegy panuje fajn atmosféra, žádná rivalita.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.