- 30 000 – 35 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Do našeho Bistro Mobile hledáme kolegy na pozice ASISTENTŮ PRODEJE – BARISTŮ. Bistro Mobile je pojízdná gastrododávka, ve které umíme uvařit výtečnou italskou kávu, připravit antipasti (vč. salátů) ze šunek, salámů, sýrů, oliv, polosušených rajčátek a další čerstvé i konzervované zeleniny a na grilu před ní podávat burgery či salsicciu a za použití gastropánve připravit famózní těstoviny či risotto. Tyto a jiné dobroty pak nabízíme formou cateringu na různých místech a akcích.
Co budeš dělat?
příprava široké nabídky káv, kávových specialit a nápojů
obsluha zákazníků
komunikace se zákazníky
příprava a úklid prostoru
Co bys měl/a umět, mít, znát?
perfektní znalost přípravy kávy vč. technik latté art, kávových specialit, vč. šlehání mléka
znalost míchání alkoholických a nealkoholických nápojů
certifikáty z barmanských a baristických kurzů výhodou!
znalost a aplikace metod up-sellingu (aktivní podpora prodeje produktů)
příjemné vystupování a profesionalita
schopnost zaujmout a zákaznicky orientované chování
chuť do práce
Co ti můžeme nabídnout?
zajímavou práci na čerstvém vzduchu pro firmu s dlouhodobou vizí a potenciálem rozvoje
možnost naučit se novým věcem, nejen o italské gastronomii – osobní rozvoj
zajímavé finanční ohodnocení
možnost školení přímo v Itálii
POZOR! práce v terénu!
Jestli jsme tě zaujali a chceš se k nám přidat, pošli co nejdříve svůj životopis (pokud možno s fotkou, ty si totiž zapamatujeme snadněji :-))!
Pokud se do 2 týdnů neozveme, nezlob se, ale dali jsme přednost jinému uchazeči.
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!