Potravinářská dělnice

Bolatice
32.000 – 34.000 Kč
Smluvní vztah
Jazykové znalosti
Český jazyk (Mírně pokročilý B1)

O nás

Pro našeho významného klienta v oblasti potravinářského průmyslu v BOLATICÍCH, nabízíme práci na HPP. Hledáme nové zaměstnance na pozici - potravinářská dělnice.

Náplň práce:

  • práce s těstem -  pletení vánoček, plnění výrobků nádivkou
  • ukládání výrobků na plechy
  • obalování těsta v sezamu, slunečnicových semínkách apod.
  • čistění plechů, strojů a úklid dílny

Co od Vás očekáváme:

  • Zkušenosti z potravinářského provozu / pekárny – výhodou
  • Manuální zručnost a spolehlivost
  • Ochotu pracovat na 2-směnný provoz / ranní + odpolední + každý 2.pátek v měsíci (ranní směna)
  • Zdravotní způsobilost

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Zaměstnání na HPP
  • Mzdu od 155 Kč / hod – netto
  • Možnost čerpání záloh
  • Servis koordinátora

Sídlo firmy

SH Job Partners s.r.o.
Zámostní 1155/27
710 00 Ostrava

IČO: 04579712
Datová schránka: kqwcbsa
Další informace:
GPS: 49.839652,18.299019,
S-JTSK: -469390.72 -1101212.46, RUIAN: 3212564

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!