- 30 000 – 59 000 Kč
- Plný úvazek

WOKIN noodle bistra v centru Prahy 1 /Národní třída a Jindřišská/ a Prahy 5 /Anděl/ hledají pracovníka na pozici: pokladní/obsluha noodle bistra. Rádi bychom někoho, kdo nešetří úsměvem, není mu cizí prozákaznický přístup, je týmový hráč a ovládá angličtinu. Nabídneme Vám zajímavou práci v mladém kolektivu a odpovídající platové ohodnocení.
obsluha zákazníků, práce na pokladně, příprava a výdej hotových produktů a surovin, průběžný úklid provozovny, denní směny 10-12h
komunikativní schopnosti směrem k zákazníkům, věk nad 18 let, čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, znalost angličtiny a časovou flexibilitu, chuť učit se novým věcem a dodržovat naše standardy
mzdové ohodnocení nástup 165 btto Kč/hodinu, po zapracování 200 btto Kč/hodina, možnost kariérního růstu, práce na hlavní pracovní poměr, Multisport karta, stabilní práci v moderním čistém prostředí české společnosti v centru Prahy, zaškolení a pravidelné vzdělávání, jazykové kurzy, stravování a pitný režim zdarma
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.