Náplň práce: provozování závodního stravování v prostorách nově vybudované kuchyně v prostorách naší společnosti (průmyslová zóna Horní Suchá), příprava menu s důrazem na chutnou, pestrou a zdravou stravu, obsahující vegetariánská a bezlepková jídla, odpovědnost za zásobování surovinami, vedení skladu, organizace práce v kuchyni, zodpovědnost za chod kuchyně, sestavování jídelních lístků a výrobního plánu, kalkulace cen jídel
Požadavky: vyučení a praxe v oboru, proaktivní přístup, zkušenosti s provozováním restaurace nebo stravovacího zařízení, znalost legislativy pro oblast stravování, spolehlivost, zodpovědnost, kreativita při přípravě pokrmů, možnost podílení se na nově vybudované firemní kuchyně.
Nabízíme: zázemí stabilní organizace, přátelské prostředí, férové jednání, práci na HPP s možností osobního rozvoje v gastro oblasti, možnost seberealizace, mzda dle praxe a zkušeností.
způsob kontaktu: životopis zasílat na e-mail