- Plný úvazek
O nás
Sestavujeme silný, kvalitní a profesionální tým pro nový gastronomický koncept v centru Plzně s očekávaným otevřením během prvního kvartálu roku 2023. Nástup je možný ihned nebo kdykoliv během podzimu. Noví kolegové či kolegyně budou zapojeni do tvorby konceptu, sestavování menu a testování.
Těšíme se na spolupráci!
Leoš Janáček, oblastní šéfkuchař, skupina RCBG / H5
Co od Vás očekáváme:
- vášeň pro přípravu skvělých jídel z kvalitních lokálních surovin (budete zapojeni do jejich výběru)
- schopnost vést a řídit tým (celkový tým bude mít chefa, 2 sous-chefy, 4 kuchaře a 2 hospodyně)
- spoluzodpovědnost za hospodaření kuchyně
- energický a týmový přístup
- pracovitost, zaměření na kvalitu a na pořádek v kuchyni
- chuť učit se a vymýšlet nová jídla či kuchařské postupy
Co Vám můžeme nabídnout:
- 40 000 - 50 000 měsíčně (podle výsledků restaurace)
- náborový příspěvek: 10 000 Kč
- v případě potřeby pomoc s přestěhováním do Plzně: 5 000 x 6 měsíců
- práci pro stabilního a profesionálního zaměstnavatele
- rozvoj (tréninky, stáže, vaření s top kuchaři, inspirační cesty,...)
- kvalitní tým
Firemní benefity:
- zaměstnanecká sleva (pracovní i osobní)
- multisport karta
- dovolená
- manažerské vzdělávání
- odborné vzdělávání
- firemní stravování
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Kariérní růst
- Firemní akce
- Pružná pracovní doba
- Vzdělávací kurzy
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na ubytování
- Přátelské prostředí
- Závodní stravování
- Občerstvení na pracovišti