- 42 000 – 46 000 Kč
- Plný úvazek
Do restaurací Bageterie Boulevard v Praze a přihlehlém okolí hledáme nové kolegy na pozici Vedoucí směny!
Bageterie Boulevard je koncept moderních restaurací exprès gourmet se stylovou atmosférou, které zákazníka rozmazlují gurmánskými specialitami vytvořenými podle receptur šéfkuchařů. Připravujeme je z čerstvých regionálních surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách nadýchaného pečiva.
Hledáme nové kolegy/kolegyně na pozici Vedoucí směny pro pobočky v Praze (Praha 1, 7 a 15)
Nemáte-li tolik zkušeností, pracujete v podobném provozu, chtěli byste se posunout dál na vedoucí pozici a jste připraveni se vše naučit, ozvěte se nám také. Postupně Vás vše naučíme.
Začátek
Zaučení je u nás postupné, ale intenzivní. I zkušený člověk si prochází naším "adaptačním kolečkem".
Začíná se na kuchyni, pokračuje na servise. Projdete komplexním a léty ověřeným tréninkovým programem provozu restaurace a pozice vedoucího směny může být nakonec teprve začátkem Vaší kariéry u nás.
Co u nás budete dělat?

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.