- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Nově rekonstruovaná pražská restaurace, stylizovaná do let od Franze Josefa až po 80. léta minulého století. Kapacita 200 míst, klasická česká kuchyně, piva z malých českých pivovarů.
Hledáme do týmu kuchaře / kuchařku, který by měl na starosti přípravu omáček, polévek a gril.
Na směně je další kuchař a pomocný kuchař (celkem 3 lidi na směně).
Polední nabídku se snažíme přizpůsobit dnešním požadavkům, proto vaříme jak české hotovky, tak jídla modernější nebo jídla inspirovaná cizí kuchyní.
Večerní a la carte je klasická česká kuchyně, oblíbená jak mezi čechy, tak u nás hlavně mezi turisty.
Pracovní doba: krátký - dlouhý týden (8:00 - 22:00) o víkendu (10:00 - 22:00)
Nástupní mzda: 2800Kč / den, možnost růstu!
Hledáme kolegu co zapadne do našeho bezkonfliktního týmu, kde není problém s alkoholem ani jinými navykovými látkami. Hledáme někoho kdo chce dlouhodobou spolupráci. Ostatní zaměstnanci jsou zde již cca 8 let. Práce nás baví a máme rádi dobrou náladu.
Nabízíme opravdu super partu lidí, kde není stres a nálada je stále pozitivní. Umíme si pomáhat a vycházet vstříc. Jídlo na směně zadarmo. Možnost multisport karty. HPP. Výplata vždy na čas. 25 let fungující firma s více pražskými provozovnami.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.