- 33 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro cizince
Wellness Hotel WINDSOR a jeho nová restaurace LEGENDA ležící v centru města, má bohatou historii (poprvé byl hotel otevřen v roce 1894) a náš druhý hotel ZÁTIŠÍ (v údolí Svatý Petr) se nacházejí v malebném Krkonošském městečku ve Špindlerově Mlýně. Budeme rádi, pokud se stanete součástí našeho takřka „rodinného“ týmu. Hledáme kolegy pro dlouholetou spolupráci, kteří cítí péči o hotelového hosta téměř jako své poslání. Další informace o hotelích nalezne na www.hotel-windsor.cz a www.hotel-zatisi.com.
**Co vás u nás čeká ? **
Vašim úkolem bude obsluha hostů ve zcela nové restauraci LEGENDA, skládající se ze servisu při podávání snídaní, hlavní náplní práce je v denním provozu restaurace v čase od 12:00 do cca 23:00, celodenní servis zejména formou výběru z jídelního lístku (v zimní sezónně formou bufetu).
Po zaučení budete zodpovídat za restaurační anebo barový provoz ve smyslu otevření střediska, kompletní přípravy provozu, obsluhy hostů na všech úrovních obtížnosti.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít…
Hledáme kolegy z našeho oboru, kteří jej opravdu mají rádi a chtějí pracovat. Velmi si vážíme zaměstnanců, kteří řadí zákazníka na první místo, a jeho spokojenost je naší společnou prioritou. Ideální je, když budete minimálně vyučeni v oboru, pokud jej nemáte, musíte nás přesvědčit svou předešlou praxí. Pokud jste absolvent a ztotožníte se s prvními větami tohoto odstavce, neváhejte nás prosím kontaktovat, vše potřebné společně zvládneme. Uvítáme alespoň základní gastronomické znalosti německého i anglického jazyka.
Své životopisy prosím posílejte VÝHRADNĚ přes odpovědní formulář. Vyhrazujeme si právo odpovědět pouze zájemcům, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, nebo zkoušce.
Ostatním účastníkům děkujeme.
Co vám můžeme nabídnout…
Zaměstnanecké výhody např.:
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.