- Plný úvazek

POŽADUJEME:
o znalost práce na PC (MS OFFICE), příprava rozpočtů s využitím programu KROS,
o orientace v související legislativě
o spolupráce s projekcí, výhoda uživatelská znalost CAD, Photoshop, Sadovnická projekce
o zájem se učit, odpovědnost, spolehlivost, pracovitost, organizační schopnosti, flexibilita
o řidičský průkaz B (výhodou)
o praxe vítána
NÁPLŇ PRÁCE:
o výrobní rozpočtování dle URS
o příprava a zpracování nabídek v souladu s legislativními požadavky
o spolupráce s obchodním oddělením a projekcí
o komunikace se zákazníky a dodavateli
o vedení administrativní agendy
o monitoring a hodnocení
NABÍZÍME:
o cestovní náhrady
o příspěvek na stravování
o motivační finanční ohodnocení na základě pracovních výsledků
o dovolená navíc
o zvláštní ceník pro zaměstnance pro nákup rostlin a půjčovnu techniky
o možnost dalšího vzdělání, zvyšování kvalifikace, průběžná školení
o zázemí v přední české zahradnické společnosti
o stabilitu a příjemné pracovní prostředí i kolektiv
stravenky, zvláštní ceník pro zaměstnace pro nákup rostlin i půjčovnu techniky,finanční výhody dle odvedené práce. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem a telefonicky.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.