- Plný úvazek

Pro společnost orientující se na kovárenskou výrobu - nárazníky, táhlová ústrojí, háky, výkovky a výlisky hledáme šikové kandidáty na pozici Svářeče ( úřední zkouška 135 – tupý a koutový svár)
Jedná se o práci na hlavní pracovní poměr do kmene společnosti včetně výplaty nástupního bonusu či práce přes agenturu s možností ubytování. Pohovor formou přátelské schůzky a prohlídky pracoviště. Nástup možný ihned, na všem budete řádně zaškoleni. Hledáme šikové kandidáty s chutí pracovat.
Nebráníme se také kandidátům z Ukrajiny, Polska či Slovenska :-)
V případě zájmu prosíme o zaslání životopisu či informací o Vás do emailu: ročník, dosažené vzdělání a praxe. Následně Vám zavoláme a domluvíme se na pohovoru.
Svářeč – Svářeč CO2 – svařování dílů na poloautomatu, odpovědnost za kvalitu provedené práce, odpovědnost za dodržování technologických postupů, instrukcí a BOZP
Svářeč s ELEKTRODOU – svařování a navařování, odpovědnost za kvalitu provedené práce, odpovědnost za dodržování technologických postupů, pracovních instrukcí a BOZP
Na obě tyto pracovní pozice stačí základní kurz, ostatní se naučíte u nás.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.