- Plný úvazek
POŽADUJEME: samostatnost, flexibilitu, aktivní a pozitivní přístup k práci, bezúhonnost, zdravotní průkaz, připravenost účastnit se ekologicky šetrné výroby a provozu, připravenost zajistit i víkendové stravování
VÍTÁME: výuční list nebo praxi v oboru, praxe ve veřejném (školním) stravování, zájem o zdravou výživu, moderní a alternativní gastronomii, min. pasivní znalost AJ/NJ
NÁPLŇ PRÁCE: příprava pokrmů (zejména odpoledních svačin a večeří) pro účastníky vzdělávacích kurzů v PROUDu; příprava pokrmů pro účastníky táborů, víkendových seminářů a víkendových volnočasových aktivit; spolupráce na provozních činnostech souvisejících se stravováním
NABÍZÍME: nárazový model práce (dle obsazenosti pracoviště) na DPP do 31.8.2017, platové zařazení v 4./5. platové třídě, vaření pro děti a práce v mladém kolektivu, možnost aktivně se podílet na projektech PROUDu a realizovat vlastní nápady, působení v moderně vybaveném provozu nového Envicentra PROUD, Nábřežní ul. Horažďovice
Zájemci zasílejte strukturovaný životopis spolu s krtákým motivačním dopisem v elektronickém formátu na e-mail: e-mail přes
Případné dotazy či prohlídku kuchyně je možno komunikovat i telefonicky zobrazit tel. číslo .