- Plný úvazek
Náplní práce je především zpracování masa, a to primárně tradiční výroba kebabu ,,Döner Kebab" (porcování, tepelné zpracování, příprava směsi atd.) podle originální turecké receptury. Za účelem dodržení tradičních postupů a receptury při výrobě zaměstnavatel požaduje, aby uchazeč prokázal svoji kvalifikaci potvrzující znalost tradiční výroby kebabu, a to buď osvědčením o praxi nebo certifikátem o absolvování příslušného kurzu (vydané nejlépe tureckými subjekty, například certifikát ,,BONSERVIS"). Zaměstnavatel požaduje předchozí praxi s přípravou Döner Kebab či obdobných pokrmů turecké kuchyně v délce alespoň 2 roky praxe (ve výjimečných případech přijme zaměstnavatel i praxi v menším rozsahu). Vyžadována je odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení a fyzická zdatnost. Za účelem efektivní komunikace s vedením zaměstnavatele je dále vyžadována znalost tureckého jazyka.
kontakt:e-mailem