Jakou práci Vám vlastně nabízíme?
• řízení a vedení kuchařů, pomocných kuchařů, pomocných v kuchyni, skladní, dělníka ve skladu, pradlen a švadleny
• komplexní organizace práce při výrobě jídel včetně ekonomické agendy stravovacího úseku, stanovování a provádění technologických postupů a kalkulací pro výrobu jídel, kontrola dodržování stanovených postupů a hygienických předpisů, zodpovědnost za kvalitu stravy
• komplexní organizace práce při praní a opravách prádla, zodpovědnost za kvalitu praní a oprav prádla
• plný pracovní úvazek v jednosměnném pracovním režimu
• platové ohodnocení v 8. platová třídě (dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě) + příplatek za vedení 5 500,– Kč, tedy plat 23 800,– Kč až 32 330,– Kč v závislosti na předchozí praxi + možnost osobního příplatku po zkušební době
Co od Vás požadujeme?
• středoškolské vzdělání s maturitou
• praxe v sociálních službách velkou výhodou
• praxe ve stravovacích provozech výhodou
• organizační dovednosti, zodpovědnost za práci svoji i svých podřízených, aktivní přístup k práci i k řešení nenadálých situací, schopnost komunikovat s různými typy lidí v různých situacích (podřízení zaměstnanci, nadřízení zaměstnanci, kolegové na stejné úrovni řízení, klienti, rodiny klientů)
• práce na PC na vysoké úrovni
• praxe s vedením lidí je pro tuto práci velkou výhodou
• pečlivost, spolehlivost, empatický přístup, dobré komunikační schopnosti, aktivní přístup
• řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič
Nástup:
• dle dohody
Přihláška do výběrového řízení
• V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete životopis a motivačního dopis odbornému administrativnímu pracovníkovi Mgr. Jakubovi Růžičkovi na email e-mail přes do 28. 4. 2022.