- 35 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
Požadavky: vzdělání vyučení nebo vyučení s maturitou, pozitivní přístup a chuť pracovat v jiném segmentu gastronomie, schopnost řídit a motivovat 15 členný tým kolegů, ochota učit se novým věcem, zavádění nových gastronomických trendů do praxe, dodržování hygienických zásad a HACCP
Popis práce: PP na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, nástup možný ihned, jedná se o práci v oblasti veřejného stravování (provoz samoobslužné jídelny a kantýny a cateringové služby zaměřené na firemní i soukromou klientelu)
Zaměstnavatel nabízí: benefity, moderní pracovní prostředí, jistota a zázemí stabilní firmy, firemní společenské a kulturní akce
Kontakt: Pekařová Blanka Mgr., tel.: zobrazit tel. číslo , Po-Pá 7–15:30 hod, e-mail: e-mail přes , s vybranými uchazeči bude na základě zaslaných žádostí a životopisů dohodnuta osobní schůzka

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.