- Most
- Manuvia Expert Recruitment CZ, s.r.o.
Bohužel, tato nabídka již není aktuální.
Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:
VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY (M+Ž)
Předpoklady pro výkon funkce:
• kvalifikace získaná maturitní zkouškou v oboru ekonomickém, zdravotním, hotelnictví
apod. (splnění tohoto předpokladu doloží kopií dokladu o vzdělání)
• zdravotní průkaz (splnění doloží kopií)
• předchozí praxe v oblasti ekonomického řízení nebo řízení stravovacích služeb
• pokročilá znalost práce na PC – Excel, Word, Internet
• samostatnost, komunikační a organizační schopnosti
• schopnost pracovat v týmu, plánovat, řídit i kontrolovat
• praxe v oboru (praxe vedoucího zaměstnance výhodou)
• znalost platných předpisů a norem školního stravování včetně předpisů hygienických, trendů
zdravé výživy, normování a kalkulace stravy, sestavování jídelníčků
• výhodou je znalost programu firmy ALTISIMA Stravné
Očekáváme:
- • efektivní vedení školní jídelny s využitím inovativních přístupů
- • schopnost komunikovat na profesionální úrovni
- • připravenost ke spolupráci
- • ochotu k dalšímu osobnímu a profesnímu růstu
- • otevřenost a transparentnost
Náplň práce:
- • řídí provoz školní jídelny se zajištěním stravování žáků, pracovníků školy a cizích strávníků
- • sestavuje s vedoucí kuchařkou jídelní lístky, dbá na zajištění určených výživových norem
- • kontroluje pestrost jídel a dodržování technologických postupů přípravy a hygieny jídel
- • dodržuje výživové normy a plnění spotřebního koše
- • zajišťuje objednávky a nákup potravin
- • zpracovává uzávěrku spotřeby potravin
- • vede přehled stravovaných osob
- • odpovídá za dodržování finančního limitu norem ve stravování a přísné dodržování
- spotřebních norem
- • připravuje plány a rozpočty školní jídelny, ručí za jejich dodržován a čerpání
- • provádí vyúčtování stravného za běžný měsíc
- • spravuje inventář školní jídelny a pečuje o jeho údržbu,
- • vede „pokladnu"
- Upřesňující informace jsou na stránkách školy: 3zsmost.cz
HLÁSIT SE: Forman Josef Mgr., tel.: zobrazit tel. číslo , e-mail: e-mail přes