- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY (M+Ž)
Předpoklady pro výkon funkce:
• kvalifikace získaná maturitní zkouškou v oboru ekonomickém, zdravotním, hotelnictví
apod. (splnění tohoto předpokladu doloží kopií dokladu o vzdělání)
• zdravotní průkaz (splnění doloží kopií)
• předchozí praxe v oblasti ekonomického řízení nebo řízení stravovacích služeb
• pokročilá znalost práce na PC – Excel, Word, Internet
• samostatnost, komunikační a organizační schopnosti
• schopnost pracovat v týmu, plánovat, řídit i kontrolovat
• praxe v oboru (praxe vedoucího zaměstnance výhodou)
• znalost platných předpisů a norem školního stravování včetně předpisů hygienických, trendů
zdravé výživy, normování a kalkulace stravy, sestavování jídelníčků
• výhodou je znalost programu firmy ALTISIMA Stravné
HLÁSIT SE: Forman Josef Mgr., tel.: zobrazit tel. číslo , e-mail: e-mail přes

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.