- Plný úvazek
Kontrola analytických hodnot vyráběných výrobků, laboratorní činnost spojená s kontrolou výroby, kontrola technologických postupů a hygienických standardů, kontrolní měření a vyhodnocení sterilačních režimů, správa dokumentace HACCP, podílení se na vývoji nových výrobků a jejich zavádění do technologie výroby, příprava odměrných roztoků a stanovení jejich faktorů.
Požadujeme: SŠ vzdělání – obor technologie potravin, příp. chemie a analýza potravin, základní laboratorní dovednosti z oblasti kontroly kvality a výrobních procesů, znalost norem HACCP, IFS, BRS, znalost MS Office, znalost AJ nutná, samostatnost, smysl pro zodpovědnost, spolehlivost, ochota učit se a sebevzdělávat. Zázemí silné potravinářské společnosti, závodní stravování, zaměstnanecké benefity, 5 týdnů dovolené.
Kontakt na tel. zobrazit tel. číslo od 7:00 do 13:00 hod, na mail: e-mail přes a osobně pod 7:00 do 11:00 hod.