Stavební technik - Severní Čechy (19303)

Pracovní poměr práce na plný úvazek
Smluvní vztah pracovní smlouva (hpp)
Lokalita Děčín
Firma DEK a.s.
Kategorie Stavebnictví a realitní služby, Technické obory
Min. vzdělání Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou

Bohužel, tato nabídka již není aktuální.

Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:

Co od Vás očekáváme:

Společnost DEK a.s. hledá do svého týmu kolegu/ kolegyni na pozici:

Stavební technik – Severní Čechy

Pracovní náplň:

  • Správa a zajištění údržby stávajících poboček v rámci přiděleného regionu
  • Zajištění pronájmu distribučních skladů včetně technického zázemí
  • Rozpočty a kalkulace
  • Komunikace s dodavateli, pobočkami
  • Kontrola přijatých faktur
  • Vedení agendy stavební části provozního oddělení

Požadujeme:

  • SPŠ stavební nebo VŠ stavebního směru
  • Praxe na obdobné pozici minimálně 1 rok
  • Práce na PC (uživatelsky MS Office, Internet, Outlook, CAD)
  • Řidičský průkaz skupiny B
  • Praxe na pozici rozpočtář/přípravář, stavební mistr nebo jiné technické pozici výhodou
  • Spolehlivost, samostatnost, ochotu cestovat, časovou flexibilitu

Nabízíme:

  • Zaměstnání na HPP
  • Po zapracování možnost 13. platu
  • Služební vůz, mobilní telefon, notebook
  • Stravenky á100 Kč (formou stravenkové karty)
  • MultiSport kartu
  • 5 týdnů dovolené
  • Odborné technické zaškolení
  • Zaměstnanecké slevy na produkty Stavebnin DEK
  • Dobré pracovní zázemí s možností dalšího profesního růstu
  • Zajímavou, motivující a perspektivní práci v silné a stabilní společnosti
  • Nástup možný ihned

Pracoviště: Severočeský region – kancelář na pobočce Stavebniny Dek v Děčíně, Teplicích nebo Ústí nad Labem

Poskytnutí Vámi zadaných osobních údajů je dobrovolné. Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat výlučně pro účely posouzení možného přijetí do zaměstnání ve skupině společností DEK, a.s. a nebudeme je předávat žádným třetím osobám ani předávat mimo území EU. Správcem osobních údajů je společnost DEK, a.s. IČ: 27636801, se sídlem Tiskařská 10/257, 108 28 Praha 10, zpracování osobních údajů je prováděno pro účely výběrového řízení / náboru a náborových akcí v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) nařízení GDPR. Vaše Osobní údaje budou k tomuto účelu zpracovávány po dobu do skončení výběrového řízení. Jako subjekt údajů máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz a právo vznést námitku proti zpracování. Pokud vznesete námitku proti zpracování, Vaše údaje nebudou pro účely výběrového řízení nadále zpracovávány a nebudeme Vás kontaktovat ohledně náboru a náborových akcí.

Zobrazit výpis pracovních nabídek
Při odesílání Vaší odpovědi jsme si všimli, že jste již na tuto pracovní nabídku v minulosti () reagoval/a.

Skutečně chcete odeslat Vaši odpověď na stejnou nabídku opakovaně?

Podívejte se i na jiné nabídky s podobným nastavením:

  • Chabařovice
  • ManpowerGroup s.r.o.
  • Plný úvazek
    Benefity:
  • Dovolená navíc
  • Finanční bonusy / prémie
  • Služební auto
  • Příspěvek na stravování
Zveřejněno: 25. března

Seznam zobrazených firem s inzercí dle nastavené filtrace:
INDEX NOSLUŠ s.r.o., AZ Consult, spol. s r.o., Grafton Recruitment s.r.o., UL*KRAS stavební společnost s.r.o., Skanska a.s., ManpowerGroup s.r.o., EKOS-Žitenice s.r.o., Stavimdomy cz s.r.o., MEGAWATT s.r.o., Katastrální úřad pro Ústecký kraj, North West Wood CZ s.r.o., K2 Lešení, s.r.o., sanex cz s.r.o., SVS - stavitelství s.r.o., GT Construct s.r.o., CORECT 96 s. r. o., Strejda.Net s.r.o., České loděnice a.s., KOMPLEX DC s. r. o., Sdružení RIO s.r.o., HANTYCH s.r.o., DYMOS dopravní a zemní stavby s.r.o., RFR Trade s.r.o., Luděk Žemlička, Bytostav Ústí s.r.o., International job company s.r.o., PROVOTECH s.r.o., CH.E.S. Stavby s.r.o., H.P.M. Servis s.r.o., K-servis Tce s.r.o., S - STAV s.r.o., BATRYNSTAV II s.r.o., ROCK-N-ROLL MOTORS s.r.o, YPON s.r.o., IZOLACE BERAN s.r.o., TZB Profi s.r.o., Revitherm s.r.o., EKVIM s.r.o., Nejlevnejsidvere.cz s.r.o., RELEON POINT s.r.o., Ing. Václav Kaša, Miroslav Cibrík, H - stavby s.r.o., ENVIR-INVEST spol. s r.o., Požární služby Ústí n.L. spol. s r.o., NIALVE, s.r.o., ELEKTROKOMPAKT s.r.o., George Logistics s.r.o., MILŠTEJN, s.r.o., PerfectForm s.r.o., ALBEA, s.r.o., RESTEL s.r.o., V&M DŘEVO, s. r. o., RAF STAVBY s.r.o., SiBiMex Plus s.r.o., Obec Telnice, REKOLD s. r. o., Bajger s.r.o., ARZ CONSTRUCTION s.r.o., Tomáš Hlaváček, Silokost s.r.o., KLEMENT a.s., KOTLE SÝKORA, s.r.o., Tomáš Rossiwal, STAVMART s.r.o., Tivall CZ, s.r.o., Jiří Felgenhauer, Geozemos s. r. o., Sport Česká Lípa, příspěvková organizace, Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s., Jiří Karásek, COMPAG CZ s.r.o., MISTAV-CL s.r.o.

Seznam profesí v zobrazených inzerátech:
Specialista / specialistka plánování, Technickoadministrativní pracovník / pracovnice, Dělník / Dělnice, Jeřábník / Jeřábnice, Obsluha strojů, Řidič / Řidička, Domácí práce, Malíř a natěrač / Malířka a natěračka, Instalatér a topenář / Instalatérka a topenářka, Údržbář / Údržbářka, Zámečník / Zámečnice, Zedník / Zednice, Geodet / Geodetka, Klempíř / Klempířka, Mistr / Mistrová, Montážník / Montážnice, Podlahář / Podlahářka, Pokrývač / Pokrývačka, Pomocný pracovník / pracovnice ve stavebnictví, Přípravář / Přípravářka, Rozpočtář / Rozpočtářka, Stavbyvedoucí, Stavební dozor, Stavební technik / technička, Tesař / Tesařka, Elektromechanik / Elektromechanička, Elektrikář / Elektrikářka, Izolatér / Izolatérka, Fasádník / Fasádnice

Seznam lokalit v zobrazených inzerátech:
Děčín, Ústí nad Labem, Chabařovice, Žitenice, Česká Lípa, Dubí, Markvartice, okres Děčín, Janská, Velké Březno, Petrovice, okres Ústí nad Labem, Homole u Panny, Telnice, okres Ústí nad Labem, Chlumec, okres Ústí nad Labem, Trmice, Úštěk, Řehlovice, Modlany, Krupka

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Jak správně napsat pracovní řád + vzor zdarma

Jak správně napsat pracovní řád + vzor zdarma

Specifickou interní směrnicí zaměstnavatele je pracovní řád, který zaměstnancům upřesňuje jejich povinnosti. Každá společnost by měla mít svůj pracovní řád, se kterým všechny své zaměstnance seznámí. Proto jsme pro vás připravili kompletní pracovní řád, který si můžete zdarma stáhnout a upravit dle potřeb své společnosti.

Co vědět o kvalifikační dohodě než ji podepíšete?

Co vědět o kvalifikační dohodě než ji podepíšete?

Zaměstnavatel za vás zaplatí drahé školení, ale na druhou stranu po vás chce podepsat kvalifikační dohodu, kterou se zaměstnavateli upíšete na několik let. Než podepíšete, zjistěte, za jakých podmínek se kvalifikační dohoda uzavírá, co všechno musí obsahovat a jaké z ní pro vás plynou závazky a případné pokuty.

Odbory - proč a jak je založit

Odbory - proč a jak je založit

Povíme vám vše, co potřebujete vědět o odborech. Dozvíte se, proč založit odbory a jak je založit, jak probíhá vyjednávání s vaším zaměstnavatelem, aby došlo k uzavření kolektivní smlouvy a mnoho dalšího.

Rekvalifikační kurzy v kostce

Rekvalifikační kurzy v kostce

Pokud cítíte potřebu změnit zaměstnání a chcete začít od začátku, nebo naopak prohloubit svou odbornou způsobilost, právě pro vás jsou vhodné rekvalifikační kurzy. Vysvětlíme si, kdo se může na rekvalifikační kurz přihlásit, jak dlouho trvá, kdo jej zaplatí. Nechybí přehled nejžádanějších rekvalifikačních kurzů.

Dohoda o pracovní činnosti a vše, co vás zajímá

Dohoda o pracovní činnosti a vše, co vás zajímá

V tomto článku se dozvíte odpovědi na všechny otázky, které můžete mít ohledně dohody o pracovní činnosti. Kdy a jak se platí daně, jak je to se zdravotním a sociálním pojištěním.

TOP 10 podcastů v HR co stojí za to poslouchat

TOP 10 podcastů v HR co stojí za to poslouchat

Seznamte se s naším výběrem TOP 10 podcastů zaměřených na lidské zdroje. Ať už jste v oboru HR dlouholetým profesionálem nebo jen hledáte aktuální informace a trendy, tyto podcasty vám nabídnou širokou škálu témat a poznatků. Získejte přehled o tom nejlepším z HR světa. 🎧🌟

Co dělat, když se setkáte se šikanou na pracovišti

Co dělat, když se setkáte se šikanou na pracovišti

Jsme lidé, máme rozdílné povahy, přístupy, způsob komunikace, zájmy a mnoho dalšího. Hranice mezi legrací a šikanou je často velmi tenká; co je pro jednoho zábava, může být pro jiného ponižující nebo nepříjemné. Z důvodu různosti vzniká prostředí, které nahrává šikaně. Povíme si, co to je šikana v práci, jaké jsou druhy šikany na pracovišti, jak se bránit, co dělat, když jste svědkem. Závěrem si řekneme, jak každý z nás může šikaně zabránit.

Teambuilding z pohledu firmy i zaměstnance

Teambuilding z pohledu firmy i zaměstnance

Teambuilding - co to je, jak jej připravit? Dáme vám tipy na teambuilding, jednotlivé aktivity, i ty netradiční. Účastníte se teambuildingu? Poradíme vám, na co si dát pozor. Není to jen o zábavě.

Jak požádat zaměstnavatele o studijní volno

Jak požádat zaměstnavatele o studijní volno

Víte, že nárok na studijní volno ze zákona nemáte? Zákoník práce studijní volno nezaručuje. Vždy musíte mít souhlas svého zaměstnavatele. Zjistěte, jak správně zaměstnavatele požádat o studijní volno. Přidáme i tipy, jak postupovat, když chcete studovat obor, který není v souladu s oborem vašeho zaměstnavatele.

Velký přehled o ukončení pracovního poměru

Velký přehled o ukončení pracovního poměru

Rozhodli jste se ukončit pracovní poměr ve stávajícím zaměstnání? My vám pomůžeme. Společně se podíváme na ukončení pracovního poměru, co říká zákoník práce o výpovědi, jednak ze strany zaměstnance, jednak ze strany zaměstnavatele. Nebo jste dostali výpověď od svého zaměstnavatele? Povíme si, v jakých případech vám zaměstnavatel výpověď může dát.

AJ Bor český Děčín den EU GDPR IT kancelář komunikace Luže mistr mobil Most možnost nábor nad Labem náplň práce Office ohledně OZP plat pobočka práce pracoviště pracovní Praha práva právo praxe růst řízení samostatnost sklad služební SOU společnost společnosti sport správa stabilní stravenky školení technik telefon Ústí nad Labem vedení zaměstnanec zaměstnání agendy CAD Čechy dané daný dobro dovolené karty kontakt kontrola kov mobilní náborový náplň nařízení odbor odborné oddělení osobní PC PR pracovní náplň profesní přístup region rok rozpočtář rozpočty sever severní skončení stav stavební technické tým údaj uživatel výběr zaměstnanecké

Pracovní portál JenPráce.cz provozuje Coweo

© 2016–2024 Coweo Technologies s.r.o., všechna práva vyhrazena