- 33 400 Kč
- Plný úvazek

5* luxusní hotel Savoy Westend se nachází v nejprestižnější lokalitě Karlových Varů. Byl vybudován v roce 1897 a pojmenován byl na počest Savojské dynastie, která vládla ve sjednocené Itálii.
Současný rezort Savoy Westend je komplexem pěti historických vil a je synonymem pro luxusní ubytování, které potěší i ty nejnáročnější klienty.
Nabízíme pohádkové ubytování v klidné vilové oblasti Westend, exkluzivní wellness centrum s luxusním 25 m dlouhým bazénem, suchou i parní saunou, solnou jeskyní a posilovnou. Místní balneo centrum je jedním z nejmodernějších center svého druhu. Aktuálně hledáme na pozici: Šéfkuchař.
* Dohlížet na přípravu pokrmů při zajištění standardů vysoké kvality.
* Tvořit jídelní lístky, kalkulace a rozpočty.
* Organizovat, řídit a kontolovat práci kuchařů a pomocných sil.
* Kontrolovat dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů.
* Jednat s dodavateli surovin a gastronomických potřeb.
* Praxi na pozici šéfkuchaře v hotelovém provozu minimálně 3 roky.
* Pozitivního a komunikativního člověka s reprezentativním vystupováním a se smyslem pro odpovědnost.
* Schopnost asertivního přístupu ve stresových situacích, které mohou v tomto dynamickém provozu nastat.
* Práci v hotelu s dlouholetou tradicí, vysokou úrovní služeb, zázemí stabilní společnosti.
* Příjemný a přátelský kolektiv lidí, férový přístup, podporu kolegů i vedení.
* Finanční ohodnocení podle znalostí a zkušeností
* Možnost reálného profesního a osobního růstu (školení).
* Parkování zdarma.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.