- Plný úvazek
Náplň práce:
- Odpovědnost za organizaci a koordinování konferencí, banketů, cateringu pro firemní a skupinové akce s cílem na celkovou spokojenost klientů a jejich opětovného návratu
- Motivace a kontrola pracovní činnosti F&B týmu napříč středisky zahrnující restauraci Podbělka, Lobby bar, Mulda bar, konferenční a banketní sály se zaměřením na maximalizaci zisku prostřednictvím vynikajícího zákaznického servisu
- Provádění administrativních povinností – rozpis směn, agendy, inventur, objednávek, příprava a propagace nabídek, příprava menu, jídelních a nápojových lístků a banketových menu
- Školení zaměstnanců, předávání informací, kontrola checklistů, servisu a následná kontrola povinností plynoucích z dokumentu adaptačního procesu pro příslušné pracoviště
- Dbát na čistotu v prostorách restaurací, skladů, chladících a mrazících zařízení, teras a zázemí
Co Vám můžeme nabídnout:
- Práci na hlavní pracovní poměr
- Příspěvek na dopravu / možnost ubytování
- 25 dní dovolené
- Bodová karta v hodnotě 18 000 Kč s využitím na atrakce v resortu
- Zvýhodněné vstupy do hotelového wellness a fitness
- Výhodné stravování, 30 % sleva na gastro napříč resortem
- Stabilizační odměna
Co od Vás očekáváme:
- SOU/SŠ v oblasti gastronomie
- Zkušenost s vedením kolektivu
- Výborné komunikační a organizační schopnosti
- Čistý trestní rejstřík
- Praxe v oboru výhodou
Benefity
- Možnost kariérního růstu
- Firemní akce
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na dopravu
- Přátelské prostředí
- Fitness na pracovišti
- Masáže na pracovišti



