- 55 000 – 60 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Pro společnost, která je celosvětovým leaderem v oblasti telekomunikačních technologií, hledáme vhodné zaměstnance na pozici **Waterspider** – zásobovač ve výrobě.
▪ Udržení plynulých materiálových toků, spolupráce při optimalizaci skladových zásob
▪ Skladování materiálu na svěřených lokacích, hledání příčin v případě nalezení nepřesnosti
▪ Shromažďuje nepřesnosti, identifikuje a reportuje
▪ Aktivně přistupuje k dodržovaní a nastavovaní 5S
▪ Práce na 3 směny
▪ Práce bez věkového omezení
▪ Spolupráce a předávaní informací z výrobního procesu teamleadrovi, skladníkům, P&P inženýrům, druhé směně
▪ Samostatný, proaktivní a příkladný přístup k práci
▪ Plnění úkolů zadaných nadřízeným
**Nabídka:** - Celková mzda ve výši: 27.500 - 31.000 CZK / měsíc
- zákonné příplatky (noc, víkend, svátek)
- čtvrtletní odměny a bonusy
- 10 minutová placená přestávka navíc
- příspěvek na penzijní připojištění
- příspěvky na závodní stravování (oběd za cenu 28 Kč)
- multisport karta
- 25 dní dovolené
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.