- 35 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy

V garden restaurantu budeš připravovat spoustu kávy, naliješ řady skleniček vína a prosecca, načepuješ hektolitry piva a umícháš tolik aperol spritz, že by z něj mohlo být jezero. Hlavní náplní práce je příprava a výdej nápojů pro servis. Nemusíš být žádný koktejlový alchymista a barový exhibicionista, ale šikovný praktik, který se umí otáčet. Taky pečlivý, čistotný a samostatný. Převezmeš zodpovědnost za přípravu podkladů pro objednávání zboží, takže musíš mít znalosti. Budeš se starat o fasování a celkový chod baru. Na každé směně jeden barman. O mytí inventáře se stará pomocná síla, stejně jako o úklid podlah. Přímý kontakt se zákazníky je minimální, nejsou tedy nutné jazykové znalosti. Jedná se o poměrně náročnou práci v rychloobrátkovém provozu, takže pro odolné jedince.
Směny krátký/dlouhý týden. K dispozici firemní uniformy, prádelna a vlastní parkoviště. Personální strava za zvýhodněnou cenu. Pravidelné odměny ve formě vstupenek na akce, dárkových poukazů, atd. U nás je zaručen kariérní růst, odborná školení a stáže.
Jsme parta lidí, kteří rozumí gastronomii a taky je baví. Těšíme se na Tebe!
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.