- 25 700 – 32 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Do našeho přátelského a nově otevřeného hotelu hledáme kreativního a samostatného člověka, který si umí poradit a má chuť se učit novým věcem. Pokud tě baví práce v gastronomii, chceš tvořit chutné snídaně a mít svou práci opravdu rád/a, ozvi se nám!
Příprava hotelových snídaní
Průběžné doplňování surovin během snídaně
Příprava surovin a zázemí na další den
Evidence jakosti a expirací potravin
Úklid kuchyně po směně
Příležitostná příprava cateringu na hotelové akce a firemní eventy
Možnost pracovat ideálně krátký/dlouhý týden
Práce probíhá v ranních hodinách cca od 5:30 do 13:30hod. v týdnu / 6:30 do 14:30hod. o víkendu (popř. dříve či pozděli, až bude hotovo)
Nutnost pokrýt i některé víkendy dle rozpisu
Základní orientaci v gastro provozu (ostatní tě rádi naučíme)
Zodpovědný přístup, spolehlivost a samostatnost
Kreativitu a chuť pracovat v příjemném hotelovém prostředí
Schopnost udržet si pořádek a systém
Práci v krásném, moderním hotelu s moderní kuchyní a přátelským kolektivem
Možnost dalšího přivýdělku na pozici barmana v odpoledních hodinách nebo při úklidu pokojů
Možnost osobního rozvoje a zaškolení
Zdarma stravování během směny
Zvýhodněné ceny na hotelové služby
Férové finanční ohodnocení
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!