Rozhovor: Co obnáší cukrařina? Vyzpovídali jsme šéfcukrářku restaurace SOHO Denisu Kuchtovou

JenPráce.cz
Redakce JenPráce.cz 16. 12. 2019

Rakvičky, indiánky, větrníky a bombičky. Klasické a oblíbené zákusky, které se stále těší oblibě mezi zákazníky. Jak nás ale v našem rozhovoru přesvědčila šéfcukrářka pražské restaurace SOHO Denisa Kuchtová, moderní trendy hýbají i cukrařinou a klasiku je potřeba stále obměňovat.

Podívejte se na první rozhovor serveru JenPráce.cz, ve kterém se náš moderátor Filip Šubr sešel s Denisou Kuchtovou, aby se podívali cukrářům na zoubek.

Pracovní portál JenPráce.cz provozuje Coweo

© 2016–2020 Coweo Technologies s.r.o., všechna práva vyhrazena