- 24 000 – 28 000 Kč
- Plný úvazek
Už 30 let se věnujeme firemnímu stravování a stejně dlouho měníme pohled veřejnosti na něj. Ctíme tradice a oceňujeme inovace. Zákazníkům nabízíme pestrý výběr jídel, od poctivé české kuchyně, přes chutné zdravé pokrmy až po etnickou stravu. K našim lidem jsme vždycky fér a umíme je spravedlivě ocenit. Přidejte se!
obsazujeme pozici
POMOCNÍKA DO KUCHYNĚ
pro naši firemní restauraci v Liberci
Co bude Vaší náplní práce:
budete zpracovávat a upravovat suroviny
dostanete se jistě i na výdej jídel zákazníkům nebo budete chystat suroviny na druhý den
budete umývat také nádobí a kuchyňské technologie – udržovat kuchyňské náčiní a vybavení v čistotě
můžete se ale někdy i dostat k připravování studené kuchyně – saláty, bagety, obložené housky
samozřejmě budete pomáhat svým kolegům při práci
Co Vám za to můžeme nabídnout:
zaměstnání na hlavní pracovní poměr nebo i brigádu formou DPP/DPČ
směny v režimuranní a odpolední směny od pondělí do pátku
zázemí mezinárodního zaměstnavatele, který působí v ČR již 25let
stravování na pracovišti
věrnostní odměny
pravidelný výplatní termín vždy do 5-tého dne v měsíci
program Multisport Benefit – vstupy na sportoviště po celé ČR
O2 Family – zvýhodněné tarify i pro rodinné příslušníky – neomezené volání
slevy u firemních partnerů na nákup produktů a služeb – Green Swan Pharmaceuticals a.s – slevy na potravinové doplňky, PrimaZájezd – sleva na zájezdy, FOKUS optik a.s – sleva na kontaktní čočky a brýle
Bez čeho se to neobejde:
chuť pracovat
spolehlivost a časová dochvilnost
zručnost a samostatnost
Místo výkonu práce: restaurace Fehrer, Průmyslová zóna – JIH, Newtonova 479, Liberec – 462 05
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.