- 24 490 – 33 300 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro cizince
Pracovní náplň: řídí, organizuje přípravu a výdej jídel v zařízení Menzy Jihočeské univerzity, výdejnách menzy a v zařízeních smluvních odběratelů včetně sestavení jídelníčku; odpovídá za kalkulace cen jídel a zajišťuje rauty a občerstvení; organizuje a řídí činnost menzy v souladu s rozpočtovými pravidly; provádí odborné školení pracovníků menzy, v rozsahu platné legislativy BOZP a předpisů JU; odpovídá a zpracovává zprávy HACCP; zajišťuje veškeré činnosti týkající se oprav a údržby zařízení v souladu s platnými bezpečnostními a protipožárními předpisy; účastní se veškerých kontrol prováděných z úrovně externích i vnitřních oprávněných kontrolních orgánů; odpovídá za dodržování hygienických předpisů, BOZP a PO a ochrany majetku v rozsahu platné legislativy týkající se společného stravování; kontroluje smlouvy s odběrateli, připravuje výběrová řízení na nákup materiálu; zodpovídá za evidenci odpadů, výkazy práce, inventury majetku.
Požadujeme: SO/SŠ vzdělání se zaměřením na gastronomii; praxi min.3 roky ve stravovacím provozu, trestní bezúhonnost; zkušenosti s vedením většího kolektivu lidí; zkušenosti s administrativní činností, znalost práce na PC; schopnost pracovat samostatně i v týmu, výborné komunikační schopnosti; znalost systému kritických bodů HACCP výhodou; znalost normování jídel; alespoň základní znalost Zákoníku práce; ŘP sk. B, aktivní řidič výhodou.
Nabízíme: zajímavou práci s možností profesního rozvoje; práci v příjemném kolektivu; perspektivu zaměstnání; zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání, závodní stravování; po zaučení výkonnostní prémie.
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, dotované stravování nebo stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu apod.
Nástup: srpen 2022 nebo dle dohody.
Pracovní poměr: doba určitá s tříměsíční zkušební dobou, možnost prodloužení na dobu neurčitou.
Strukturovaný profesní životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání s označením „Vedoucí menzy KaM JU“ zašlete na e-mail: e-mail přes do 21. 8. 2022. Uchazeči, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, budou písemně informováni.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.