- Žďár nad Sázavou
- ARAMARK, s.r.o.
Bohužel, tato nabídka již není aktuální.
Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:
Co Vás čeká:
- Příprava snídaní formou bufetu a večeří formou menu.
- Příprava minutkového menu – À la carte i denního menu
- Příležitostná příprava oslav, svateb a konferencí.
- Sestavování sezónního menu.
- Zajištění zásobování a kontakt s dodavateli.
- Vedení týmu a organizace práce.
- Zodpovědnost za chod a čistotu střediska kuchyně.
- Dodržování hygienických norem a monitorování kritických bodů.
Požadujeme:
- Středoškolské vzdělání nebo vyučení v oboru.
- Praxe v oboru nutností a praxe v hotelovém zařízení výhodou.
- Aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii.
- Povinnost účastnit se všech školení nezbytně nutných k výkonu práce.
- Výborné organizační a profesní dovednosti.
- Pozitivní přístup k práci a zvládání stresových situací.
Nabízíme:
- Práci na hlavní pracovní poměr.
- Nová kuchyně vybavená multifunkční pánví a dalšími moderními technologiemi.
- Možnost podílet se na sestavení vlastního pracovního týmu.
- Zajímavé finanční ohodnocení.
- Proplácení přesčasů a motivační odměny v rámci měsíčních výsledků.
- Služební vůz.
- Účast na gastronomických seminářích.
- Příspěvek na stravování.
- V případě potřeby možnost ubytování zdarma.
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Firemní akce
- Služební auto
- Vzdělávací kurzy
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na dopravu