- Plný úvazek
- Vhodné také pro cizince
- Vhodné také pro absolventy
Skupina RCBG / H5 připravuje na krásném místu v centru Plzně nový koncept inspirovaný moderními a svěžími západoevropskými kavárnami a vinárnami. Plánované otevření je na jaře 2023, nicméně již nyní sestavujeme profesionální tým, který se bude účastnit příprav konceptu a který se bude sehrávat a trénovat na našich stávajících provozech.
Pokud máte chuť spoluvytvářet kvalitní a inovativní gastronomii, připojte se k našemu týmu!
Leoš Janáček, oblastní šéfkuchař, skupina RCBG / H5
Cantina, Červený Jelen, Kozlovna, Lékárna, Plzeňka, Potrefená Husa, Sokolovna
Hledáme energického, týmového a zkušeného kolegu či kolegyni na pozici KUCHAŘ / KUCHAŘKA. Nástup je možný ihned, zaškolení je samozřejmostí a těší se na Vás opravdu skvělá parta lidí!
2 400 Kč na směnu + průměrné spropitné 300 Kč na směnu = 2 700 Kč na směnu!
Náborový příspěvek 10 000 Kč
Finanční i organizační pomoc se stěhováním do Plzně
Firemní benefity:
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.