- Plný úvazek
- Vhodné také pro zdravotně postižené

Hledáme novou posilu do našeho restauračního týmu v dobře fungující hotelové restauraci na pozici číšník/servírka.
Náplní práce je obsluha hostů v hotelové restauraci s letní terasou. Pracovní doba restaurace od 10:30 – 22:00 – dlouhý x krátký týden.
Hledáme pozitivně naladěného, příjemného člověka s orientací na hosta, chutí pracovat a přiučit se novým dovednostem.
Vyučení v oboru a předchozí praxe výhodou – pro šikovného člověka se zájmem o práci v gastronomii není podmínkou a rádi mu dáme šanci i bez praxe.
Min. věk 18. let, bezúhonnost
Pracovní neschopnost nemusí být noční můrou personalistů ani zaměstnanců. S eNeschopenkou a trochou organizace se dá zvládnout hladce. Jak na to? Tady je ucelený průvodce plný praktických tipů, které vám ušetří čas i nervy!
První dojem uděláte jen jednou. Ať už jde o váš životopis, profil na LinkedInu nebo jiné profesní sítě, barvy a text hrají klíčovou roli. Věděli jste, že správná volba barev může zvýšit šanci, že si vás zaměstnavatel všimne? Nebo že na struktuře textu záleží víc, než si myslíte? Pojďme si ukázat, jak díky psychologii barev a textu zaujmout hned napoprvé.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.