
Manuvia, a. s., organizační složka
Montážní dělník/ce a zámečník/ce do výroby nákladních automobilů
O nás

Jsme Manuvia, mezinárodní společnost a váš HR partner v regionu CEE. Na lokálním trhu vám poskytujeme globální řešení. Pro naše klienty jsme odborníky–partnery v HR službách a pro naše kandidáty jsme profesionály podporujícími je v jejich potenciálu. V HR službách není nic, co bychom vám nemohli nabídnout.
O nás
Společnost se zabývá výrobou nákladních automobilů.
Náplň práce:
Montážní dělník :
- Montáž motorů, náprav a podvozků
- Základní mechanické práce, práce s nářadím a dle technické dokumentace
- Pomocné práce ve výrobě podle potřeby
Zámečník :
- Práce na údržbě strojního zařízení – od preventivní údržby až po operativní havarijní opravy
- Spolupráce s kolegy z týmu údržby a externími dodavateli při větších opravách nebo při instalaci nových zařízení
- Zapojení do denního chodu výroby
Co od Vás očekáváme:
Dělník :
- Zájem o auta a techniku
- Základní znalost technické dokumentace !!!
- Ochotu učit se a pracovat ve směnném provozu
Zámečník :
- Vyučené nebo středoškolsky vzdělané strojaře – ideálně se zkušeností v oblasti údržby
- Výhodou je svářečský průkaz a znalost hydraulických systémů
- Samostatného a spolehlivého člověka, který si dokáže poradit a nebojí se vyhrnout rukávy
- Znalost čtení technické dokumentace je nutností – bez ní to v naší dílně nejde
- Řidičský průkaz skupiny B – občas se bude hodit
Co Vám můžeme nabídnout:
- MZDA - pohybuje se v tarifních třídách: od 29180 Kč do 39190Kč
- Variabilní složka mzdy 20% = osobní ohodnocení (výkonnost, přístup)
- Dovolená 25 dní
- 3 směnný provoz (práce 37,5hod/týden) - ranní, odpolední, noční
- Závodní jídelna (dotovaná strava) 27Kč/hlavní jídlo, 2,50 Kč/polévka
Příplatky:
- noc 12%; odpolední: 6Kč/hod (odpracovat min.5 hodin mezi 14:00 a 20:00);
- víkend: 10% + 40% ve dnech nepřetržitého odpočinku;
- přesčas 25%
- svátek - 100%; pracovní pohotovost 10% (v případě prac.klidu 10%+10%)
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Kariérní růst
- Příspěvek na stravování
- Přátelské prostředí