- 30 000 – 35 000 Kč
- Plný úvazek

U nás v kuchyni Canteen to pěkně žije. Od začátku vyznáváme kvalitní gastronomii s důrazem na kvalitní a čerstvou surovinu. Snažíme se dělat moderní, lehká a pestrá jídla. Máme rádi klasiku i světovou kuchyni a milujeme Asii. To se nám nyní vyplácí, práce přibývá, a tak k sobě hledáme posilu na pozici kuchař „přípravář“. Tím nerozuměj člověka na krájení cibule, ale nadšeného hrdinu, který zná dokonale každou surovinu, kuchařský postup a všechna jídla na jídelním lístku. Kuchaře, který dokáže dokonale připravit maso, jakýkoliv základ do omáček, založit perfektní vývar, uvařit jakoukoliv přílohu, aby výdej slíznul už jen smetanu. Zkrátka ženu či muže, který (nebo která) už má něco odvařeno, bude nám při práci pravou rukou, zapadne do našeho mladého týmu, popřípadě dokáže vést a učit méně zkušené kolegy.
Víme, že práce v kuchyni není žádný med, a proto bychom rádi našli kuchaře, který bude s námi na stejné vlně, bude milovat svou práci, užívat si vaření a moderní gastronomii. Časově se jedná o ranní nebo odpolední směny od pondělí do pátku. A víkendy? Ty u nás máme volné :-)
Chceš být součástí našeho týmu? Máš příležitost okamžitého nástupu.
Svůj životopis nám pošli na e-mail přes odpovědní formulář.
Těšíme se na společné tvoření s Tebou.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.