Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

Plzeň
29.000 – 37.000 Kč

HLEDÁME KUCHAŘE/KU
Do našeho rodinného bistra, Fresh bistro Kantýna, hledáme nového parťáka, samostatného kuchaře/ku.
Pokud tě baví kuchařina, radši v klidu vaříš hotovky než minutky, chceš mít volné odpoledne a víkendy hledáme právě tebe.
Nástup možný ihned!

POŽADUJEME:

  • 3 let praxe
  • nutná praxe s hotovkami, minutky se u nás téměř nedělají
  • zdravotní způsobilost a fyzická zdatnost
  • spolehlivost a chuť do práce
  • týmového ducha, pozitivní přístup
  • smysl pro hygienu a čistotu
  • odolnost vůči stresu
  • zájem o obor a poctivé řemeslo
  • podílení se na tvorbě menu

NABÍZÍME

  • pouze ranní směny 6:00–14:30
  • práce HPP
  • volné víkendy, volné svátky, o Vánocích minimálně týden volna
  • malý kolektiv
  • vaříme s kvalitními surovinami, bez bujonů a polotovarů, prostě tak jak se má
  • dobře se u nás najíte-personální oběd zdarma
  • mzda 27000–35000 dle schopností, praxe a nasazení

Podívejte se i na jiné nabídky s podobným nastavením:

Caffeterka s.r.o. | Caffeterka s.r.o. | Vnitřní Město, Plzeň Vnitřní Město, Plzeň
  • Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Zveřejněno: 1. září
Hotels by HR Pilsen s.r.o. | Hotels by HR Pilsen s.r.o. | Východní Předměstí, Plzeň Východní Předměstí, Plzeň
  • Plný úvazek
  • Vhodné také pro cizince
Zveřejněno: 1. září
LITE Plzeň o.p.s. | LITE Plzeň o.p.s. | Vnitřní Město, Plzeň Vnitřní Město, Plzeň
  • 25 000 – 42 000 Kč
  • Plný úvazek
  • Vhodné také pro absolventy
Zveřejněno: 1. září
JISTU recruitment s.r.o. | JISTU recruitment s.r.o. | Plzeň Plzeň
  • Plný úvazek
Zveřejněno: 1. září

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!

zájem
Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

NETFLIX ZDARMA

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

ZJISTIT VÍC