- 250 – 500 Kč / hod
- Brigáda
- Vhodné také pro studenty
Nabízíme práci/brigádu na pozici kurýra, který na kole nebo autem rozváží objednávky z restaurací po celé Praze.
Kurýr se řídí aplikací v telefonu, stiskem tlačítka „začít“ se přihásí a začnou mu chodit objednávky z blízkých restaurací. Jediným kliknutím objednávku přijme a vyráží vyzvednout jídlo. V restauraci o něm vědí, jídlo je zákazníkem zaplacené dopředu platební kartou, takže jen vloží objednávku do zelené termotašky a aplikací je navigován k zákazníkovi. Po předání zakázky obdrží vypočtenou odměnu do aplikace a vyráží do další restaurace.
Výdělek je tvořen počtem a vzdáleností zakázek. Ovlivnit ho může také aktuální denní doba a lokalita.
Výplatu provádíme každé úterý bankovním převodem nebo v hotovosti.
Záleží jen na tobě, kdy chceš pracovat. V rozmezí 10 – 24h se můžeš kdykoliv přihlásit a okamžitě začít doručovat, stejně tak můžeš kdykoliv s doručováním přestat. Nemusíš plánovat žádně směny, nebo se omlouvat, že nemáš čas. Není vyžadován ani žádný minimální limit kolik hodin musíš odpracovat.
Požadavky na kurýry
Vyžadujeme spolehlivost, slušné vystupování a smysl pro orientaci. Hodit se ti bude základní znalost angličtiny, protože spousta zákázníků jsou cizinci.
18 let věku
Jakýkoliv typ kola (nabízíme zapůjčení), nebo motorky, či auta
Platný občanský průkaz
Profilová fotka
Vyplácení probíhá každé úterý nejčastěji formou bankovního převodu, ale je možné i v hotovosti.
Odměna: minimálně 140 Kč/hodinu
www.jobike.cz
e-mail přes
zobrazit tel. číslo
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!