- 43 000 Kč
- Plný úvazek
KONTAKT – tel.: zobrazit tel. číslo , e-mail: e-mail přes .
Máte rádi vůni čerstvého pečiva?
Baví Vás péct?
Dáváte přednost menšímu kolektivu stejně naladěných lidí?
Staňte se součástí SEVAL rodiny jako pekař/pekařka. Pekařství SEVAL je ryze české pekařství, které nabízí svým zákazníkům již více než třicet let širokou škálu pekařských výrobků a provozuje vlastní síť prodejen v Ostravě. Děláme svět voňavějším místem pro život a baví nás to.
Vzkaz pekařů z pekařství SEVAL budoucímu kolegovi nebo kolegyni
Nebudeš pracovat v žádném korporátu, ale v rodinné firmě. Máme tu dobrou atmosféru a děláme si ji takovou sami. Nikdo se po nikom nevozí a nevyvolává zbytečné stresy. Na ranní směny nastupujeme v pět ráno a kolem půl druhé končíme, takže celé odpoledne a večer už je naše. Na odpolední směny máme nástup mezi třetí a čtvrtou odpoledne a konec směny bývá o půlnoci nebo okolo půl jedné, takže v osm ráno jsme vyspalí a až do odpoledne máme celý den pro sebe. Každý den za sebou vidíme hotové výrobky, těší nás, že je lidé kupují a že má naše práce smysl.
Víc spolu probereme osobně. Dejte nám o sobě vědět, obratem se vám ozveme.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.