- 35 000 – 37 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy
První kontakt:
Kasarda Miroslav, tel.: zobrazit tel. číslo ,
e-mail: e-mail přes odpovědní formulář
O nás
Jsme rodinné uzenářství v Kolíně s dlouholetou tradicí od roku 1991. Kvalitní výrobky vyrábíme s láskou a snažíme se udržovat přátelskou atmosféru v kolektivu.
Co od Vás očekáváme:
Dobrou komunikaci
Dobrou náladu
Zkušenost s podobnou pozicí (práce s pokladnou, příprava zboží).
Co Vám můžeme nabídnout:
Osobní ohodnocení (prémie a bonusy)
Zaměstnanecké slevy na výrobky
Pracovní oblečení
Přátelská atmosféra v malém kolektivu bez stresu
Volné víkendy.
P+M Kasarda Kolínské uzeniny, s.r.o.
U Kostelíčka 60
280 02 Kolín
IČO: 06987567
Datová schránka: c526cq2
Další informace:
GPS: 50.031934,15.206319,
S-JTSK: -687892.03 -1056501.94,
RUIAN: 21177783
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.