- Plný úvazek

Charakteristika vykonávané práce: Výroba jídel s omezeními v dietním režimu nebo při zabezpečování preventivní a léčebné výživy v rámci standardizovaného poskytování nutriční péče.
Požadavky: – odborná způsobilost (výuční list v oboru kuchař),
Dovolená 5 týdnů, stravování v jídelně domova (cena obědu 43 Kč), příspěvek na penzijní pojištění až 400,– měsíčně, další benefity z FKSP – poukázky v hodnotě 2500,– ročně (po roce zaměstnání), možnost prodloužení pracovního poměru po roce na neurčito, příjemné pracovní prostředí ve stabilní společnosti, sleva na nájmu u spol. Heimstaden,
T-mobile benefit
Životopis zasílat na email: e-mail přes odpovědní formulář a to do 15.10.2025
Nový domov, příspěvková organizace
U Bažantnice 1564/15
735 06 Karviná
IČO: 00847330
Datová schránka: bs4k6ry
Další informace:
GPS: 49.868902,18.530068,
S-JTSK: -452555.78 -1099358.94,
RUIAN: 24253201
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.