- Plný úvazek

Jsme firma z Plzně, působící v gastronomii a ubytovacích službách od roku 1992. Provozujeme restaurace a hospody v Plzni a Blovicích pod společným jménem "U nás Plzeň chutná". K již osvědčeným značkám (Na Parkánu, U Salzmannů, Restaurant 12°, Pivnice Sladovnická) v roce 2018 přibyla Martinská Osteria s italskou kuchyní a nejnovější Garage Osteria. Ubytování nabízíme v Plzni v hotelu Continental a U Salzmannů. Nabízíme cateringové služby, na která máme svůj speciální tým. V červnu 2024 otevřeme svojí 1. Osterii v Praze na Karlíně.............
Hledáme zkušeného, energického a týmového kolegu či kolegyni do kuchyně na pozici
SAMOSTATNÝ KUCHAŘ.
Směny dlouhý / krátký, nebo pouze PÁ - NE, nebo dle domluvy (např. odpolední + víkendy)
Připojte se k silnému gastronomickému týmu UNPCH v Plzni.
Na doplnění kolektivu restaurace U Salzmannů, hledáme zkušeného a schopného kolegu s praxí, který se nebojí práce, má aktivní a optimistický přístup a je dobrým parťákem v týmu.
budeš mít odpovědnost za kvalitu, přípravu a estetickou úpravu pokrmů,
budeš se podílet se na přípravě české i mezinárodní kuchyně,
můžeš se podílet na vedení kolektivu spolupracovníků na směně,
Pokud si nás vybereš, na oplátku slibujeme že:
šéfkuchař je fajn, férový kluk s kterým se domluvíš na směnách, náplni práce i dalším vzdělávání
odneseš si férovou výplatu, v termínu zaslanou na účet
budeš hrdý na svoji práci
využiješ slevu 30 % do restaurací u Nás Plzeň Chutná
ti přispějeme na multisportkartu
vezmeme tě na týmbuilding
kariérní rozvoj je u nás možný
odměnu 10.000 za doporučení nového kolegy
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!