- 19 000 – 26 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro cizince
Vyhlášená šumavská restaurace s celoročním provozem, mezinárodní kuchyní a širokou vinnou kartou hledá do týmu číšníky/servírky.
Vhodné i pro páry.
SPROPITNÉ je navíc k platu!
Zaměřujeme se na mezinárodní kvalitní, čerstvou, spíše minutkovou kuchyni a zahraniční vína se zaměřením na Alsasko (bílá) a Itálii (červená).
Vaším úkolem bude:
Mimo hlavní letní sezónu pořádáme pravidelná degustační menu v režii kuchaře a sommeliera (5chodové tematicky zaměřené menu pro cca 20 osob, místa jsou předem rezervována, menu je doplněné vínem, které navrhuje sommelier). Během večera kuchař společně se sommelierem představuje menu a degustované víno – Vy připravujete stoly před degustací, obsluhujete hosty.
Vybavení a kapacita restaurace:
Vnitřní část restaurace má kapacitu cca 50 míst, v létě nabývá kapacita jednou tolik o zahrádku. Bar je standardně vybaven – pákový kávovar, plně automatický kávovar na snídaně a pro personál, výrobník ledu, drtič na led, výrobník sody, barokní 6pípa a kobra 2pípa atd.
Na směně bývá dva a více osob dle vytížení. Pracujeme s pokladnami Vectron. Předepsané oblečení: pro dámy černá sukně či kalhoty, černá obuv, pro pány černé kalhoty (ne džíny) a černá obuv. Poskytujeme firemní košile v dámském i pánském provedení, dl. i kr. rukáv, kožené kasírky, příp. pouzdra na opasek, zástěry.
Jídelní a vinný lístek najdete na www.uvsechkukacek.cz; více fotografií na www.hotelmadr.cz
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
Co vám můžeme nabídnout:

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.