- Plný úvazek

Vyhlášená šumavská restaurace s celoročním provozem, mezinárodní kuchyní a širokou vinnou kartou hledá do týmu číšníky/servírky.
Vhodné i pro páry.
SPROPITNÉ je navíc k platu!
Zaměřujeme se na mezinárodní kvalitní, čerstvou, spíše minutkovou kuchyni a zahraniční vína se zaměřením na Alsasko (bílá) a Itálii (červená).
Vaším úkolem bude:
Mimo hlavní letní sezónu pořádáme pravidelná degustační menu v režii kuchaře a sommeliera (5chodové tematicky zaměřené menu pro cca 20 osob, místa jsou předem rezervována, menu je doplněné vínem, které navrhuje sommelier). Během večera kuchař společně se sommelierem představuje menu a degustované víno – Vy připravujete stoly před degustací, obsluhujete hosty.
Vybavení a kapacita restaurace:
Vnitřní část restaurace má kapacitu cca 50 míst, v létě nabývá kapacita jednou tolik o zahrádku. Bar je standardně vybaven – pákový kávovar, plně automatický kávovar na snídaně a pro personál, výrobník ledu, drtič na led, výrobník sody, barokní 6pípa a kobra 2pípa atd.
Na směně bývá dva a více osob dle vytížení. Pracujeme s pokladnami Vectron. Předepsané oblečení: pro dámy černá sukně či kalhoty, černá obuv, pro pány černé kalhoty (ne džíny) a černá obuv. Poskytujeme firemní košile v dámském i pánském provedení, dl. i kr. rukáv, kožené kasírky, příp. pouzdra na opasek, zástěry.
Jídelní a vinný lístek najdete na www.uvsechkukacek.cz; více fotografií na www.hotelmadr.cz
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
Co vám můžeme nabídnout:
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.