Pracovní síla do kuchyně

Michle, Praha
150 – 220 Kč / hod
Brigáda
Smluvní vztah
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ),
Dohoda o provedení práce (DPP)
Jazykové znalosti
Český jazyk (Expert C2)

O nás

Restaurace na Praze 4 přijme pracovníka do kuchyně. Nástup možný ihned. tel zobrazit tel. číslo , Krátký/dlouhý týden. Pomoc při přípravě a výdeji (řízky, saláty, hotovky, minutky), denní úklid (pracovní plochy, podlahy, nádobí). Velmi exponovaný provoz. Pouze vážný zájem. Až 2500kč/den. Nutno zaučení a zapracování. Pracovní zkouška (cca 1x 2hod.)

Náplň práce:

Pomoc při přípravě a výdeji (saláty, řízky, hotovky, minutky), výdej jídel do krabiček, denní úklid (pracovní plochy, lednice, podlahy, nádobí), příprava zeleniny a brambor

Co od Vás očekáváme:

Pracovitost, spolehlivost, ochotu učit se, zodpovědný přístup, pouze vážný zájem, praxi v provozu, samostatnost

Co Vám můžeme nabídnout:

dlouhodobou spolupráci, dobré finanční podmínky, stabilní zavedený provoz, rovné jednání, slušný přístup bez podrazů, 

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

NETFLIX ZDARMA

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

ZJISTIT VÍC