- 25 000 – 30 000 Kč / měsíc
- Brigáda
- Vhodné také pro absolventy
Jsme vyhlášená bechyňská restaurace nacházející se v centru města se skoro dvacetiletou tradicí a stálým kolektivem. Nabízíme kvalitní gastronomické služby, v našem menu najdete široký výběr pokrmů, které uspokojí každého gurmána. Mimo to tam také naleznete výběr vín z vinařství Tetur a Diviš. Součástí našeho podniku je i penzion s pěti pokoji. Naši dva majitelé jsou zároveň šéfkuchaři, kteří se střídají a každý z nich vede jednu ze směn, což nám zaručuje konzistentní kvalitu našich služeb a stabilitu týmů.
- Obsluha hostů restaurace
- Příprava nápojů včetně kávy a čepování piva
- Zaznamenávání telefonických rezervací
- Pomoc s přípravou stolů pro vetší akce jako jsou oslavy a svatby
- Po zaučení: práce s hotovostí a terminálem
- Přátelského ducha a pozitivní přístup k práci
- Organizovanost a chuť pracovat s lidmi
- Jsme jeden velký kolektiv a pracujeme jako tým, proto i od tebe očekáváme, že budeš týmový/á hráč/ka
- Zkušenost z gastronomie výhodou, nikoliv podmínkou
- Zkušenost s čepováním piva a přípravou kávy rovněž výhodou, ale nikoliv podmínkou
Vše potřebné tě naučí někdo z našich zkušených číšníků nebo servírek!
- Odpovídající finanční ohodnocení
- Stravování zdarma na pracovišti po celý den, můžeš si vybrat z našeho stálého menu nebo ti kolegové v kuchyni připraví něco na přání ;)
- Možnost dlouhodobé spolupráce
- Možnost plánování směn přes týden i o víkendu (preferujeme oboje)
- Přátelský a duchaplný kolektiv, který tě v práci bude motivovat
Nástup možný ihned! V případě zájmu odpověz na tento inzerát nebo se telefonicky obrať na jednoho z našich šéfů Františka Uhlíka na čísle: zobrazit tel. číslo
(Vhodné pro studenty středních i vysokých škol, absolventy, rodiče na mateřské/rodičovské dovolené i pracující hledající přivýdělek)
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.