- 200 Kč / hod
- Brigáda
- Vhodné také pro absolventy
Jsme mladá, dynamická firma, která se specializuje na nábor zaměstnanců na řadové, specializované, ale i vedoucí pozice. Zajišťujeme nejen kompletní správu náborového procesu, ale plně se zaměřujeme na individuální požadavky klientů v oblasti HR.
Chceš vplout do kávového světa s firmou, která má už 13 let zkušeností s přípravou kávy? V tom případě je KOFI KOFI místo přesně pro tebe, protože aktuálně tvoříme tým v Karlových Varech. ☕️
Že nemáš s kávou žádné zkušenosti? To vůbec nevadí! Vše tě naučí naši skvělí školitelé! 🤩
Pošli nám svoje CV, abychom tě mohli co nejdříve poznat!
▶️ Finanční odměnu 165-185 Kč/hod
▶️ K hodinové mzdě samozřejmě i dýška z hotovosti i karet
▶️ Flexibilní plánování směn (ideální pro studenty)
▶️ Odborné zaškolení našimi baristy
▶️ Přátelské prostředí, pozitivní atmosféru a důvěru
▶️ Spousta kafíček jako bonus
✔️ Minimální věk 18 let
✔️ Možnost odpracovat alespoň 80 hodin měsíčně
✔️ Dlouhodobou spolupráci
✔️ Důležité je příjemné a přátelské vystupování a spolehlivost
✔️ Zkušenost s kávou vítána, ale určitě není podmínkou
Budeme se na tebe těšit! 💛
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.