- 150 – 180 Kč / hod
- Brigáda
Penzion a Restaurace u řeky Sázavy.
Zkušenosti nejsou potřeba, vše naučíme a zaučíme. Stačí jen chtít.
Pracovní doba : Kratký/dlouhý týden.
Práce barman, číšník/servírka a vše co to obnáší tj.:
Starat se o hosty a vytvářet příjemnou atmosfěru.
Obsluha zákazníků .
Příprava nápojů (Pivo, Alko, nealko, horké nápoje)
Ubytovávání hostů na penzion, předat klíče a základní informace.
Udržovat restauraci v čistotě
Zajišťovat bezchybný chod restaurace.
Řízení brigádníků na výpomoc
Zodpovědný a milý přístup
Příjemné vystupování
spolehlivost, dochvilnost, pracovitost
Aspoň základní znalost angličtiny, další jazyky výhodou (Němčina, Ruština, Španělština..)
Chuť učit se novým věcem a dovednostem v oboru.
Ochota vypomoci kdekoliv jinde výhodou (př. na Penzionu, u nádobí, s připravou v kuchyni atd..)
DPP
směny KRÁTKÝ/DLOUHÝ týden
Progresivní odměňování (čím víc odmakáš, tím víc si vyděláš)
Strava při směně zdarma
50% sleva na jídlo mimo pracovní dobu nebo pro rodinne příslušníky
Krásně místo u řeky, vytížené hlavně v sezoně turisty, vodáky.
Pravidelné zaškolování čepování piva, hygiena výčepu, baristicky kurzy
Ještě možnost pro vitální seniory, studenty či jako vedlejší prácí výpomoc přes obědy o víkendu 12-15h 500,- plus obed
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.