- Brigáda

Co budeš dělat?
obsluhovat zákazníky na tržnici a povídat si s nimi
sklízet špinavé nádobí ze stolů
dbát o čistotu a pořádek ve svěřeném prostoru
pracovat s pokladnou
připravovat a uklízet prostory restaurace (úklid stolů, prostoru za barem, atd.)¨
vypomáhat na dalších odděleních (pekárna, cukrárna, bar, obchod…)
Co bys měl/a umět, mít či znát?
vyučení v oboru není podmínkou, pouze šikovnost a chuť do práce
zkušenosti z provozu baru, nebo restaurace výhodou
zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství nutný!
pečlivost, svědomitost, komunikativnost, smysl pro humor, rychlost
pozitivní přístup
smysl pro čistotu a pořádek
chuť učit se vůním Itálie
Co ti za to na oplátku nabízíme?
dlouhodobou brigádu u stabilní společnosti s výhledem na možnost zaměstnání na hlavní pracovní poměr
dobré finanční ohodnocení
vzdělávání v oblasti italské gastronomie
účast na zaměstnaneckých akcích (se sportovním a kulturním zaměřením, atd.)
flexibilní pracovní dobu: Po – Ne 11,00 – 15,00 nebo 17,00 – 21,00
vhodné i pro studenty a jako přivýdělek pro matky na rodičovské dovolené
Pokud jsme tě zaujali a chceš se k nám přidat, pošli co nejdříve svůj životopis (pokud možno s fotkou, ty si totiž zapamatujeme snadněji :-))!
Pokud se do 3 týdnů neozveme, nezlob se, ale dali jsme přednost jinému uchazeči.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.