- Žďár nad Sázavou
- ARAMARK, s.r.o.
Bohužel, tato nabídka již není aktuální.
Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:
Pracovní náplň:
- " Spolupráce při objednávání, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci surovin a zboží.
- " Sestavování jídelního lístku, kalkulace cen jídel a nápojů.
- " Tvorba originálních kulinářských receptur.
- " Zajištění hospodárnosti gastronomického provozu.
- " Přijímání kuchyňských objednávek.
- " Volba vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů.
- " Příprava a úprava produktů a pokrmů.
- " Zpracování a úprava polotovarů.
- " Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení.
- " Výdej jídel.
- " Organizování a řízení práce pomocných sil.
- " Úklid pracoviště po ukončení provozu v souladu s hygienickými požadavky.
- " Dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů.
Požadujeme:
- " SŠ vzdělání v oboru kuchař.
- " Příslušná praxe v oboru.
Nabízíme:
- " Zázemí stabilní rodinné společnosti.
- " Práci na plný úvazek.
- " 5 týdnů dovolené.
- " Stravenkový paušál.
- " Možnost ubytování.