POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA (ZamK)

Ostravice
do 21.300 Kč
Smluvní vztah
Vhodné také pro

C04 z:27/5/2025 (ZamK)
Práce pomocného kuchaře, příprava základních surovin pro šéfkuchaře.
Nabízíme ubytování v místě. Strava.
Kontakt emailem.

Sídlo firmy

KAIA, spol. s r.o.
Čs. legií 152/8
702 00 Ostrava

IČO: 15502996
Datová schránka: dj4eutw
Další informace:
GPS: 49.836864399416,18.289247681708,
S-JTSK: -470112.58 -1101458.33, RUIAN: 3180395

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Podívejte se i na jiné nabídky s podobným nastavením:

Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra | Správa uprchlických zařízení… | Vyšní Lhoty Vyšní Lhoty
  • Plný úvazek
  • Vhodné také pro cizince
  • Vhodné také pro absolventy
včerejší
Bc. Milan Biely | Bc. Milan Biely | Bohumín Bohumín
  • 35 000 – 45 000 Kč
  • Plný úvazek
  • Vhodné také pro absolventy
včerejší
Miura Hotel s.r.o. | Miura Hotel s.r.o. | Čeladná Čeladná
  • 25 000 – 30 000 Kč
  • Plný úvazek
Zveřejněno: 29. srpna
Vision Travel s.r.o. | Vision Travel s.r.o. | Horní Lomná Horní Lomná
  • 46 000 – 49 000 Kč
  • Plný úvazek
  • Vhodné také pro cizince
Zveřejněno: 27. srpna

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

NETFLIX ZDARMA

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

ZJISTIT VÍC