- Plný úvazek
Požadavky:
- vyučen v oboru gastronomie podmínkou,
- znalost české kuchyně výhodou (převážně se jedná o českou kuchyni typu závodního stravování),
- praxe nutná,
- zdravotní průkaz,
- odbornost, pečlivost, důslednost,
- samostatnost, spolehlivost, pracovitost,
- zodpovědnost, loajalita,
- dobrý zdravotní stav,
- odolnost vůči stresu,
- trestní bezúhonnost,
- zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností,
- řidičské oprávnění skupiny B výhodou.
Náplň práce:
- příprava pokrmů dle tradičních receptur převážně české kuchyně,
- organizace práce při výrobě jídel,
- stanovování technologických postupů,
- spolupráce na přípravě a sestavování jídelního lístku a další
Směnnost:
- dvousměnný provoz (zvláštní příplatek za směnnost 500,–Kč),
- pracovní doba pondělí až pátek,
- ranní směna 6:00 až 14:15 hodin, odpolední směna 10:30 až 18:45 hodin.
Nutné doložit strukturovaný profesní životopis zaměřený na předchozí průběh zaměstnání. Životopis zasílejte na uvedený e-mail.



