- Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy
- Vhodné také pro seniory

Místo výkonu práce: Hotel Excelsior, Hlavní třída 121/46, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: 6:00–14:00 h a 17:00–20:30 h (dle rozpisu směn). Náplň práce: kontrola kvality podávaných pokrmů, kontrola stavu skladů, záručních lhůt, objednávek zboží, sledování výše Food Costu a ostatních nákladů kuchyně, kontrola hospodaření týmu se svěřenými surovinami, plánování a tvorba jídelních lístků s přihlédnutím k sezónnosti, organizace a příprava jednotlivých akcí v hotelu za středisko kuchyně, kontrola dodržování standardu HACCP a správné výrobní a hygienické praxe, vyhodnocení mimořádných a sezónních akcí, zpracování inventur, zajištění služeb DM, plnění dalších pracovních úkolů uložených nadřízeným, které jsou v souladu se sjednaným druhem práce. Požadujeme: min. vyučení v oboru „kuchař/ka“, samostatnost, spolehlivost, schopnost řídit a motivovat podřízené, praxe na stejné pozici. Nabízíme: stravování s příspěvkem zaměstnavatele, příspěvek na penzijní a životní pojištění, příspěvek na rekreaci dětí, jazykové kurzy, odborná vzdělávání. Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá 9:00–17:00 h) anebo e-mailem – následná osobní schůzka proběhne na adrese Hotel Monty, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně (dle předchozí domluvy) !!!
GALA HOTELS, s.r.o.
Hlavní třída 121/46
353 01 Mariánské Lázně
IČO: 02804816
Datová schránka: bmafibx
Další informace:
GPS: 49.973436793628,12.702925748664,
S-JTSK: -866437.96 -1037371.10,
RUIAN: 25021010
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.