- Plný úvazek

Společnost zabývající se konstrukcí, výrobou, instalací a servisem elektrických zařízení hledá kolegu / kolegyni na pozici Elektro konstruktér silnoproud
Místo výkonu práce: Opava
konzultace se zákazníkem za účelem vyjasnění jeho technických požadavků
návrh elektrických zařízení podle požadavků zákazníka
specifikace použitých materiálů, strojů, zařízení a postupů
zpracování cenové kalkulace vyvíjeného zařízení
kreslení schémat (silnoproud)
tvorba technické a výrobní dokumentace
příprava dokumentace pro schvalování elektrických zařízení ve zkušebně
spolupráce napříč odděleními
1sm provoz
SŠ/VŠ elektrotechnického směru
znalost čtení strojní technické dokumentace
znalost MS Word, MS Excel, MS Outlook a AutoCADu
znalost AJ
řidičský průkaz skupiny B
dobrý zdravotní stav
mzdové ohodnocení odpovídající dané pozici
dodatečné prémie a bonusy
25 dnů dovolené
příspěvek na penzijní / životní připojištění
příspěvek na sport / kulturu / volný čas
závodní stravování
pružná pracovní doba
pracovní smlouva na dobu neurčitou (po 3 měsíční zkušební době)
zaměstnání v mezinárodně působící prosperující společnosti
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.