- Plný úvazek
KO: Ing. Jana Křížová, tel.: zobrazit tel. číslo . Životopisy zasílejte na email e-mail přes a v kopii paní ředitelce Bc. Gabriele Lackové na email: nejpozději do 31.5.2022. O termínu výběrového řízení budete informování. Předpoklad výběrového řízení je červen 2022
Požadujeme:
- předchozí praxi v provozu kuchyně ( pro více strávníků, u nás se vaří cca až 650 jídel denně)
- výuční list v oboru kuchař výhodou
- zájem o zdravé a kreativní vaření. Praxe v oboru se zaměřením na zdravé stravování výhodou.
- spolehlivost, bezkonfliktnost, samostatnost
- zkušenost s vedením týmu
- práce na PC
- znalost hygienických předpisů a norem
- jedná se o práci na plný úvazek 8 h denně.
Co Vám můžeme nabídnout:
- moderní vybavení kuchyně
- přátelský kolektiv
- dlouhodobý pracovní poměr
- výplata mzdy vždy nejpozději k 15. dni v měsíci, 17 000 – 25 000 Kč, dle stupně zařazení, délky praxe + osobní pracovní odhodnocení
- atraktivní pracovní dobu pondělí – pátek – ranní směna, volné víkendy, prázdniny, svátky
- nabízíme benefity v podobě ročního příspěvku FKSP, stravování za zvýhodněnou cenu, dle schopností po třech měsících osobní příplatek
- zaměstnanecké výhody: školní stravování, příspěvek z FKSP na rekreace, kulturu, zdraví
Co je náplní práce vedoucí kuchařky/kuchaře:
- zajišťuje výrobu technologicky náročných pokrmů, teplých jídel nebo specialit studené kuchyně
- stanovení technologického postupu a kontroly hotových výrobků
- úprava jatečního masa, drůbeže a ryb pro kuchyňské zpracování.
- organizace a zajišťování doplňujících a úklidových prací ve stravovacích provozech
- organizace práce podřízených pracovníků.
- Spolupracuje s vedoucí školní jídelny při sestavování jídelníčku.
- je plně odpovědný/á/ za přípravu jakostní stravy ve stanovené nutriční hodnotě předepsanými technologickými postupy při dodržení všech platných hygienických norem
- odpovídá za správnou přejímku potravin ze skladu
- vyplňuje výdejku potravin a odpovídá za dodržování předepsaných technologických postupů a dávek potravin podle materiálních norem
- racionálně hospodaří s palivy a elektrickou energií ve své práci a řídí kolektiv v duchu maximální hospodárnosti a efektivity
" zajišťuje správnou likvidaci zbytků jídel a potravin
" Odpovídá za zapisování teplot kritických bodů při přípravě a výdeji jídel



