- 27 500 – 29 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro cizince
První kontakt telefonický: Po – PÁ od 7:00 do 15:00 hod
Upřesňující informace:
Příprava a aranžování salátů, ovocných košů, obložených mís, výroba chlebíčků a dalších specialit studené kuchyně určených pro výdej na rautových jídelnách. Zodpovědnost za estetickou úpravu výrobků, dodržování hygienických předpisů a spolupráci s kolegy v rámci kuchyňského týmu.
Zaměstnavatel nabízí:
Plat 30.600 včetně 20% prémiové složky
5 týdnů dovolené, možnost zajištění odborných kurzů, rekreační pobyt v partnerských lázních , zaměstnanecké karty, závodní stravování, příspěvek na prádlo a obuv, další odměny v závislosti na výkonu a výsledku hospodaření společnosti
Priessnitzovy léčebné lázně a.s.
Priessnitzova 299/12
790 01 Jeseník
IČO: 45193452
Datová schránka: f63fprw
Další informace:
GPS: 50.240175,17.184744,
S-JTSK: -544745.82 -1049461.48,
RUIAN: 5887071
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.